Voorstellen

Brigitte van Gestel                                  

Brigitte van Gestel heeft zich toegespitst op de interactie tussen mens en hond. Ze is naast pedagogisch hulpverlener ook gediplomeerd kynologisch instructrice en volgt regelmatig workshops, lezingen en congressen van bekende binnen- en buitenlandse experts. Door het leren zien wat honden ons te vertellen hebben is het mogelijk om inzicht te krijgen in je eigen handelen. Wanneer je hierin vervolgens bewust keuzes leert maken kan dat een enorme impact hebben op je gedrag en de samenwerking met je hond. 

Zeven jaar lang is Brigitte werkzaam geweest als blindengeleidehonden instructeur bij KNGF Geleidehonden. Sinds 2008 is zij als zelfstandig ondernemer verder gegaan en leidt ze assistentiehonden en autismegeleidehonden op in nauwe samenwerking met KNGF Geleidehonden. Op kleine schaal selecteert Brigitte ook pups die ze het eerste jaar intensief met het pleeggezin begeleidt in de hoop dat ze mogen uitgroeien tot een hond met een missie. 

Canine Company is er voor mensen die een hond hebben (of willen) voor een speciale missie. Dat kan zijn hulp bij een beperking, maar ook een steuntje in de rug op weg naar een vrolijke  en succesvolle sporthond.  Het is het streven van Canine Company om mensen te laten zien hoe mooi de samenwerking met je hond kan zijn als je op de juiste manier met elkaar communiceert. Als jij je hond leert begrijpen en kan motiveren, zal hij je verbaasd doen staan wat hij allemaal kan, maar vooral wat jullie samen kunnen! Uiteraard werkt Canine Company op basis van positief bekrachtigen als het gaat om gedragsveranderingen bij mens en hond.

 

 

 

logo 

Comments are closed.